Kebijakan Privasi

Privasi sampeyan penting kanggo kita. Kebijakan FreeRobuxPRO.com kanggo ngurmati privasi sampeyan babagan informasi sing bisa dikumpulake saka situs web sampeyan, https://freerobuxpro.com/, lan situs liyane sing duwe lan makaryakke.

Kita mung njaluk informasi pribadi yen pancen butuh layanan kanggo sampeyan. Kita nglumpukake kanthi cara sing padha lan sah, kanthi ilmu lan idin sampeyan. Kita uga menehi ngerti apa sebabe nglumpukake lan cara nggunakake.

Kita mung nyimpen informasi sing diklumpukake anggere perlu kanggo menehi layanan sing dijaluk. Data apa sing kita simpen, kita bakal nglindhungi kanthi cara sing bisa ditampa kanthi komersial supaya ora bisa ilang lan nyolong, uga akses sing ora sah, pambocoran, nyalin, nggunakake utawa modifikasi.

Kita ora nuduhake informasi identifikasi pribadi menyang publik utawa pihak katelu, kajaba yen diwajibake miturut ukum.

Situs web kita bisa nyambung menyang situs eksternal sing ora dikelola karo kita. Elinga yen kita ora bisa ngontrol konten lan praktik situs iki, lan ora bisa nampa tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo kabijakan privasi masing-masing.

Sampeyan bebas nolak panjaluk kanggo informasi pribadi sampeyan, kanthi pangerten manawa kita ora bisa menehi sawetara layanan sing dikarepake.

Nggunakake situs web sampeyan kanthi terus-terusan bakal ditampa minangka praktik praktik babagan privasi lan informasi pribadi. Yen sampeyan duwe pitakon babagan cara ngatasi data pangguna lan informasi pribadi, rasane ngubungi kita.

Kawicaksanan iki efektif wiwit 24 Januari 2020.