Katemtuan Layanan

1. Ketentuan

Kanthi ngakses situs web ing FreeRobuxPRO.Com, sampeyan setuju kanggo tundhuk karo syarat layanan iki, kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, lan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kanggo netepi undang-undang lokal sing ditrapake. Yen sampeyan ora setuju karo syarat kasebut, sampeyan dilarang nggunakake utawa ngakses situs iki. Bahan sing ana ing situs web iki dilindhungi undhang-undhang hak cipta lan merek dagang sing ditrapake.

2. Gunakake Lisensi

  1. Idin diwenehake kanggo ndownload salinan bahan kanggo sementara (informasi utawa piranti lunak) ing situs web FreeRobuxPRO.com kanggo pribadi, mung ndeleng transitory non-komersial. Iki minangka lisensi, dudu transfer judhul, lan miturut lisensi iki sampeyan ora bisa:
    1. ngowahi utawa nyalin bahan kasebut;
    2. gunakake bahan kanggo tujuan komersial, utawa kanggo tampilan umum (komersial utawa non-komersial);
    3. nyoba decompile utawa mbalikke insinyur piranti lunak apa wae sing ana ing situs web FreeRobuxPRO.com;
    4. mbusak hak cipta utawa notasi kepemilikan liyane saka bahan kasebut; utawa
    5. transfer bahan menyang wong liya utawa “pangilon” bahan ing server liyane.
  2. Lisensi iki bakal mandheg kanthi otomatis yen sampeyan nglanggar watesan kasebut lan bisa uga dipungkasi dening FreeRobuxPRO.com sawayah-wayah. Sawise mandheg ndeleng bahan kasebut utawa nalika mungkasi lisensi iki, sampeyan kudu ngrusak bahan apa wae sing didownload ing format elektronik utawa dicetak.

3. Bantahan

  1. Materi ing situs web FreeRobuxPRO.com kasedhiya ing 'as is’ dhasar. FreeRobuxPRO.com ora menehi jaminan, ditulis utawa diwenehake, lan kanthi iki mbantah lan mbatalake kabeh jaminan liyane kalebu, tanpa watesan, Jaminan tersirat utawa kahanan merchantability, fitness kanggo tujuan tartamtu, utawa ora nglanggar kekayaan intelektual utawa nglanggar hak liyane.
  2. Salajengipun, FreeRobuxPRO.com ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan akurasi, asil kamungkinan, utawa kapercayan panggunaan bahan ing situs web utawa sing gegandhengan karo bahan kasebut utawa ing situs apa wae sing ana gandhengane karo situs iki.

4. Watesan

Ora ana FreeRobuxPRO.com utawa panyedhiya sing tanggung jawab kanggo ngrusak (kalebu, tanpa watesan, kerusakan amarga ilang data utawa bathi, utawa amarga gangguan bisnis) amarga panggunaan utawa ora bisa nggunakake bahan ing situs web FreeRobuxPRO.com, sanajan FreeRobuxPRO.com utawa perwakilan resmi FreeRobuxPRO.com wis dikabari kanthi lisan utawa nulis kemungkinan ana kerusakan kasebut. Amarga sawetara yuridiksi ora ngidini watesan babagan jaminan sing diwenehake, utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan akibat utawa insiden, watesan iki bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

5. Akurasi bahan

Materi sing ditampilake ing situs web FreeRobuxPRO.com bisa uga kalebu teknis, tipografi, utawa kesalahan fotografi. FreeRobuxPRO.com ora njamin manawa ana bahan ing situs web kasebut akurat, lengkap utawa saiki. FreeRobuxPRO.com bisa uga nggawe pangowahan kanggo bahan sing ana ing situs web kapan wae tanpa ana kabar. Nanging FreeRobuxPRO.com ora nggawe komitmen kanggo nganyari bahan kasebut.

6. Tautan

FreeRobuxPRO.com durung mriksa kabeh situs sing ana gandhengane karo situs web lan ora tanggung jawab kanggo konten situs sing gegandhengan. Gawan link apa wae ora ateges disetujoni dening FreeRobuxPRO.com situs kasebut. Nggunakake situs web apa wae sing ana gandhengane duwe risiko dhewe.

7. Modifikasi

FreeRobuxPRO.com bisa ngowahi syarat layanan iki kanggo situs web kapan wae tanpa ana kabar. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju bakal kaiket karo versi layanan saiki.

8. Undhang-undhang sing ngatur

Syarat lan katemtuan iki diatur lan ditegesi sesuai karo ukum UA lan sampeyan ora bisa dibalekake miturut ukum eksklusif pengadilan ing Negara utawa lokasi kasebut.